PRINCIPALĂ

În cadrul programului de iniţiere a exporturilor ICEX Next Econovedades SL  a beneficiat de suportul ICEX şi de co-finanţare din partea Fondului European ERDF. Scopul acestui suport constă în contribuirea la dezvoltarea internaţională a companiei şi a mediului ambiant.

MAI MULTE BRANDURI UTILIZEAZĂ SISTEMUL NOSTRU PENTRU ÎNLĂTURAREA DEPUNERILOR DE CARBON DIN INTERIORUL MOTOARELOR

Principalele avantaje de mașini noastre

PESTE 2000 VEHICULE SUNT DECARBONIZATE CU AJUTORUL SISTEMULUI NOSTRUM

Econovedades I-D-i, S.L. este o companie dedicată elaborării, proiectării şi fabricaţiei produselor inovaţionale destinate ecologiei şi economisirii energiei în general. Econovedades I-D-i, S.L. efectuează cercetări şi elaborează combustibil prietenos mediului în încercările sale de a evita utilizarea combustibilului fosil   şi a hidrocarburilor. Noi suntem pioneri în sisteme hibrid şi sisteme alternative  de energie, acordând atenţie specială promovării utilizării hidrogenului şi orto-oxihidrogenului (HHO), tehnologiei corespunzătoare şi aplicaţiilor posibile ale acesteia. Noi am elaborat şi am fabricat dispozitive exclusive şi metode pentru catalizarea arderii combustibilului fosil, ele reduc considerabil emisiile toxice şi asigură economii semnificative în majoritatea cazurilor.  Econovedades I-D-i, S.L. tinde spre dezvoltarea continuă şi fabricaţia sistemelor şi soluţiilor de promovare a energiei pure, a soluţiilor care reduc la minimum utilizarea combustibilului fosil (care reprezintă cauza principală a poluării mediului), contribuind astfel la protecţia mediului nostru şi a viitorului nostru.

Experienţa noastră în acest domeniu ne conferă un avantaj la nivel naţional şi internaţional. Până la momentul actual noi am elaborat, fabricat şi vândut mii de maşini pentru diferite aplicaţii (decarbonizarea motoarelor, cuptoare suplimentare, echipamente pentru motoare de toate tipurile, maşini agricole şi chiar din domeniul sănătăţii). Soluţiile noastre, calitatea înaltă a produselor noastre, seriozitatea şi know-how sunt cheia noastră pentru creştere continuă. 

Descarbonizadoras España este o parte din Econovedades group şi este compania responsabilă pentru marketingul sistemelor de decarbonizare.

VĂ PLACE SĂ VĂ ÎNGRIJIŢI AUTOMOBILUL?

Dacă vă place să vă îngrijiţi automobilul, să efectuaţi verificările şi lucrările de deservire periodice (schimbarea filtrelor, roţilor, plăcuţelor de frână, uleiului, etc.), nu mai aveţi alte motive pentru a nu adăuga la lista lucrărilor de întreţinere periodică înlăturarea depunerilor de carbon din interiorul motorului. Motorul este inima automobilului dumneavoastră, anume el îl propulsează şi îi dă putere. Depunerile de carbon sunt identice colesterolului în organismul uman - dacă venele sunt blocate, inima nu mai funcţionează la maximum, puterea şi performanţa, orice efort ne costă mai mult, atrăgând după sine probleme de sănătate şi mai mari.

Anume acelaşi lucru se întâmplă cu motoarele, deoarece carbonul se depune în conductele şi în camera de combustie, motorul nu mai funcţionează cumsecade, performanţa lui scade din zi în zi, cauzând pierderi de putere, scăderi de accelerare, aprinderea spontană, consum sporit de combustibil şi o listă lungă de simptoame periculoase. Aceste simptoame nu sunt vizibile la început, dar apoi sunt transpuse în conturile pentru reparaţii, şi bineînţeles în pierderi pentru bugetul dumneavoastră.